El restaurant Gretta Gogó suggereix noves sensacions per a aquesta primavera
Amb la nova temporada, arriben noves propostes culinàries a l'hora de fer una pausa als migdies.
D'esquerra a dreta : José Antonio Hernández, Juanita Canovas i Oriol Cortés.

LES PROPOSTES D'OCI / Redacció  
06/03/2018 12:11
El restaurant Gretta Gogó de Manresa ha presentat aquest dilluns la seva nova carta. I ho ha fet amb bona companyia: Un bon grup de gent  dels mitjans de comunicació de Manresa han pogut tastar i, perquè no ,xalar amb  la primícia .L'ocasió s'ho valia i  de cap manera s'han volgut perdre aquest oportunitat per degustar tot un seguit de plats  que ha dissenyat i planificat el cap de cuina Oriol Cortés. 
Amb l'arribada de la primavera, l'equip de Gretta Gogó ha volgut incorporar tot un seguit de propostes que configuren la seva " fòrmula de migdia ".
 

Arxivat a: MANRESA  TENDÈNCIES 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa inicia la reobertura progressiva dels equipaments culturals municipals de la ciutat
El Conservatori Municipal de Música, l'Escola d'Art i les llars d'infants municipals reobren combinant formació presencial i telemàtica
Les lesions més comunes entre els "runners"
El president Torra repassa l'actualitat del país en la seva visita al Bages
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]