Calaf amplia el conveni d'aparcament gratuït amb l'Hospital d'Igualada
L'Ajuntament de Calaf va signar el 2014 un conveni amb SIMA (Societat Igualadina Municipal d'Aparcaments S.L.U.) per oferir aparcament gratuït a persones ingressades a l'Hospital d'Igualada a causa d'una intervenció quirúrgica. Ara, s'amplia aquest acord a pacients que hagin de fer tractaments d'hemodiàlisis o d'oncologia.
Hospital d'Igualada

ANOIA / Redacció  
07/03/2018 10:22
A finals d'octubre de 2014 l'Ajuntament va signar un conveni amb SIMA (Societat Igualadina Municipal d'Aparcaments S.L.U.) empresa que porta la gestió de l'aparcament de l'Hospital d'Igualada.

L'objecte del conveni era que persones residents a Calaf que haguessin de ser ingressades a l'hospital com a conseqüència d'una intervenció quirúrgica poguessin demanar una targeta d'aparcament gratuïta de 25 hores i amb vigència d'1 mes. Aquesta era gratuïta pel pacient i era  l'Ajuntament qui assumia el cost de cada targeta de 17,25€ més IVA.

Amb la signatura d'aquesta addenda, s'amplia la utilització de l'aparcament a pacients que hagin de fer tractaments d'hemodiàlisis o d'oncologia.

Per als tractaments d'hemodiàlisis es donaran targetes de 400 hores a raó de 15 hores setmanals durant 6 mesos (que és l'estimació de la durada que acostuma a tenir aquest tractament). Cada una d'aquestes targetes tindrà un cost de 172,51€ per l'Ajuntament.

Per als tractaments d'oncologia es donaran targetes de 300 hores a raó de 10 hores setmanals durant 6 mesos (estimació durada tractament). Cada una d'aquestes targetes tindran un cost de 172,51€ per l'Ajuntament.

Com demanar-la?
Els pacients que es trobin en alguna d'aquestes situacions, hauran de demanar a la Unitat d'Atenció al Ciutadà de l'Hospital d'Igualada un certificat justificant el tractament i després l'hauran de presentar  a les oficines de SIMA de l'aparcament.
Posteriorment serà SIMA qui de forma mensual passarà la facturació a l'Ajuntament de Calaf amb el total de targetes que s'hagin entregat mantenint l'anonimat dels usuaris

 

Arxivat a: MANRESA 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]