El CN Minorisa desaprofita una gran ocasió
El CN Minorisa va desaprofitar una gran ocasió per a puntuar i mirar de fer un salt en la classificació . Els manresans , en una línea d’anar a l’alça partit a partit, afrontaven el seu desplaçament a Sant Adrià convençuts de les seves possibilitats, a pesar de que el rival ocupa el tercer lloc de la classificació.
El CN Minorisa s'està mostrant competitiu, malgrat els resultats.

WATERPOLO / Redacció
14/01/2018 23:11
La piscina, amb poca llum, camp curt, gairebé més ampla que llarg i sense marcador electrònic que senyalés el temps del partit ni les possessions, més un arbitratge rar, feien que el partit necessites de la màxima concentració.

Semblava que trot s’encarava bé quan, O Muns , en magnífic contra atac , encetava el marcador. La resposta del de casa va ser immediata i aconseguiren arribar a la fi dels primers vuit minuts amb 3-1 favorable als seus colors, després de un festival d’exclusions assenyalat pels col·legiats, una de doble, un jugador per banda i tancar el festival amb una de jugadors del CW Sant Adrià per quatre del CN Minorisa, dues d’elles ben defensades pels de G Ventura.

El joc manresà no responia al que necessitava el partit i així es va demostrar en un inici del segon quart desatros, en 1:30 els de casa es situaven 5-1, un resultat que obligava al técnic manresà a demanar un temps mort obligat i modificar el sistema tàctic. De seguida els resultats es van veure en el joc i la primera jugada significava una pena màxima desaprofitada al escapar-se la pilota de les mans del llançador manresà en el moment del llançament. Així i tot, X Falla des de la boia, O Muns en superioritat i G Lafoz posaven el marcador 5-4 a manca de 2 minuts per arribar a la meitat del partit. Abans d’arribar a l’equador del partit els locals tornaven a posar els dos gols favorables en el marcador 6-4.

S’havia trancat el partit i tot era possible.  Un gol de llançament llunyà de C Talavera posava el 6-5. Exclusió d’un jugador manresà aprofitada pels de casa i una errada defensiva posava el 8-5 en el marcador imaginari. Tot semblava que no tindria premi, però un gol de M Bisbal en superioritat feia que s’arribés a manca de un període amb només dos gols de desavantatge, 8-6. Tornaren a posar els tres gols de diferencia els amfitrions, 9-6 i nova reacció manresana, X Pelegrín, en superioritat i X Falla, en rapida acció des de la boia, posaven el 9-8 en el marcador a manca de gairebé quatre minuts per a la fi del matx. Errada defensiva i 10-8 amb ràpida resposta, només 15 segons, de la mà de M Bisbal per a situar el 10-9 i la incertesa en al partit. Una inferioritat mal defensada posava el 11-9, injust, però definitiu.

El CN Minorisa, més enllà de l’aspecte moral, va mostrar la seva capacitat per jugar amb possibilitats sigui quin sigui el rival, essent la pròxima oportunitat el partit de divendres proper a la Municipal manresana, davant el CN Hospitalet, segon classificat actual, serà a les 20:45 h.

Arbitratge a càrrec de R Calopa i L Saura. Van  a un assenyalar set exclusions i un penalti a jugadors de la ribera del Besòs, per nou i una definitiva a la banqueta als de la del Cardener.