El CAE realitzarà cursos adreçats a persones treballadores
Es tracta de sis accions formatives en els àmbits de la formació personal i la intervenció educativa
Imatge d'arxiu d'una formació anterior. Foto: CAE

MANRESA / Redacció  
26/12/2017 12:16
El CAE ha elaborat una nova proposta formativa adreçada, prioritàriament, a persones treballadores que es durà a terme al llarg del primer semestre del 2018. Tot i que aquesta proposta es veurà complementada, en aquests moments ja hi ha programades cinc accions de 30 hores de durada cadascuna, repartides en dos àmbits (la formació per a la intervenció educativa i la formació personal) i un curs de monitor d'activitats de lleure.

L’àmbit de la intervenció educativa s’ha focalitzat en l’atenció a la diversitat i s’ha programat un curs d’Intervenció amb persones amb autisme, que l’impartirà Rosa Serrano (directora del Centre de Recursos en trastorn de l’espectre autista de la Catalunya Central), i un curs d’Intervenció amb persones amb TDAH, que impartiran els psicòlegs Albert Bover i Cristina Junyent.

En el capítol de formació personal hi haurà dos cursos de coaching (un d’iniciació i un segon d’aprofundiment) i un curs de Mindfulness. Tots tres els impartirà Antònia Farreras, directora de Personal Coaching-Manresa i formadora en PNL, coaching i habilitats directives.

El curs de monitor d'activitats de lleure té una durada de 150 hores i, complementat amb un període de pràctiques i la realització d'una memòria de les pràctiques, dóna accés al títol oficial expedit de la Direcció General de Joventut.

Els cursos són subvencionats pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya i la inscripció és gratuïta. Les places són limitades i aquest dimecres s'obrirà el període d'inscripcions, que es podran fer presencialment al CAE (Plaça del Milcentenari, s/n, de nou del matí a dues de la tarda i de quatre de la tarda a dos quarts de set del vespre) o bé a través del web.

Arxivat a: CAE MANRESA  JOVENTUT 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Sant Fruitós de Bages expressa el seu més sentit condol per la mort de Rayan Mansouri
Les millors fotografies dels Premis d'Investigació i d'Innovació d'AMPANS
L'Espai de Suport Manresa-Bages de Mémora celebra el seu sisè aniversari
L’Ajuntament solsoní fa una crida a reduir el consum d’aigua
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]