Les comes celebrarà la 7a edició del 4x4 Festival
A causa de la gran demanda per part dels participants, l'esdeveniment s'amplia a 3 dies per primera vegda
Els vehicles en pista estaran limitats a 900 per dia. Foto: T. Ventura

ALTRES ESPORTS / Redacció  
01/01/2018 12:12
Les Comes 4x4 Festival tornarà a ser el bressol dels vehicles amb tracció a les quatre rodes a Europa els dies 9, 10 i 11 de març de 2018, repetint la fórmula d'èxit de la darrera edició, quan es van reunir centenars de participants i milers de visitants procedents de diferents punts d'Europa. Aquest any, per primera vegada i a causa de la gran demanda rebuda per part dels participants, l'esdeveniment s'amplia un dia més, podent gaudir de les pistes 4x4 i d'altres activitats des del mateix divendres a les nou del matí.

En aquesta setena edició, per continuar garantint la qualitat general de l'esdeveniment, l'organització (encapçalada per l'equip del pilot Pep Vila) limitarà de nou el nombre de vehicles en pista a 900 per dia, el que garantirà una millor distribució dels participants durant els tres dies de l'esdeveniment i poder gaudir millor de la resta d'activitats.

Com si es tractés d'una estació d'esquí, Les Comes oferirà a tots els propietaris de vehicles tot terreny o SUV, 70 quilòmetres de pistes senyalitzades i classificades per colors segons el seu nivell de dificultat. Els participants les podran recórrer lliurement durant tot el cap de setmana, ajudats d'un mapa dels recorreguts lliurat per l'organització.

Una de les activitats estrella serà la Zona Dakar BFGoodrich, on els últims anys s'ha pogut veure en acció vehicles com el camió Iveco de l'equip DeRooy i guanyador del Dakar 2016, l'espectacular 6x6 de Jordi Juvanteny, el cotxe d'Isidre Esteve, el de Xavi Foj o el de la pilot Cristina Gutiérrez entre d'altres. Aquest any s'espera que participin altres espectaculars vehicles del ral·li més dur del món. La prova espectacle Supertrack Pirelli, serà una altra gran atracció d'aquest esdeveniment, on es podran veure els vehicles 4x4 més extrems del món, superant obstacles impossibles en un circuit d'exhibició.

Altres activitats de gran èxit i obertes a tots els assistents seran el tour turístic en camió 4x4, una zona d'aventura per a grans i petits, la zona infantil amb servei de ludoteca, l'exposició de 4x4 clàssics, el concert de la nit de dissabte, el festival de benvinguda de divendres, el circuit de cotxes a radiocontrol, l'exhibició de Crawlers i la gran fira comercial on desenes d'expositors oferiran productes relacionats amb l'off-road, els viatges i l'aventura.

Les inscripcions s'obriran aquest dilluns a través del web oficial, on a més es pot trobar tota la informació de l'esdeveniment, els preus, les opcions d'allotjament i un llistat de diferents serveis i activitats que hi haurà a Les Comes durant el cap de setmana.

Arxivat a: MOTOR 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



El congrés ACUSTICAT aposta per posar zones lliures de soroll a l’abast de la ciutadania
162 estudiants de secundària competeixen en la tercera edició del concurs de simulació de negocis
Una caminada commemorarà la victòria de la Guerra del Francès
Fonollosa redueix la pressió de la xarxa d'aigua
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]