Primera derrota de la temporada del Manresa RC
Els bagencs han lluitat fins al final per intentar aconseguir la remuntada
L'equip manresà ha patit per superar la defensa del Tarragona. Foto: Manresa RC

RUGBI / Redacció
18/10/2017 09:03
El Manresa ha perdut el seu primer partit d'aquesta temporada contra un bon CR Tarragona. El matx, disputat aquest diumenge al camp de rugby del Congost, ha format part de la tercera jornada de la fase prèvia de la Divisió d'Honor Catalana.

L'enfrontamentha començat amb dos equips molt endollats. La formació tarragonina, que lluïa una davantera molt dura, ha estrenat el marcador aconseguint el primer assaig convertit (0-7). El joc ha continuat amb contactes molt ferms i amb bones defenses per les dues parts. El Tarragona ha aprofitat un cop de càstig per demanar un xut a pals que han acabat fallant. Poc després ha arribat el segon assaig tarragoní, què, amb la seva transformació, ha posat el marcador 0-14. Tot i el desavantatge, els manresans no han afluixat, i han aprofitat un cop de càstig per xutar a pals i estrenar-se en el marcador amb 3 punts (3-14).

A la segona part del partit, els visitants han entrat al camp amb la mateixa força i han aconseguit el primer assaig als minuts inicials (3-24). La rivalitat i la tensió entre ambdós conjunts ha augmentat cada vegada més. Els bagencs han intentat apropar-se a la zona d'assaig, però la defensa tarragonina no ho permetia. En una recuperació a la seva àrea, el Tarragona ha sortit ràpidament al contraatac i ha aconseguit augmentar distàncies en el marcador. El Manresa no s'han donat per vençut i en pocs minuts han aconseguit superar la muralla visitant en dues ocasions. Aquesta reacció l'ha acabat trencant, novament, el conjunt tarragoní amb un assaig a les acaballes del partit (17-36).

Arxivat a: RUGBI