El Carnaval d'estiu de Sallent retorna la disbauxa al poble
El municipi celebra la versió estiuenca del Carnestoltes cada cinc anys
El Carnaval d'estiu portarà gresca a la població fins diumenge. Foto: AJS

SALLENT / Redacció  
29/06/2017 12:39
El Carnaval de Sallent arriba enguany a la seva 40a edició i, per tant, toca una altra vegada celebrar la versió estiuenca, que es desenvolupa cada cinc anys. És ja la quarta edició, després que se celebrés anteriorment pel 25è, 30è i 35è aniversari.

Els dimonis alats, personatges clàssics de la rua mortuòria, són els encarregats de posar fi al regnat del Rei Carnestoltes i retornar la pau i la quietud pertorbada. El passat mes de febrer, però, els dimonis no van aconseguir el seu propòsit, ja que un grup de personatges carnavalers van salvar el sobirà de la gresca, que aquest dijous torna amb força per iniciar una festa que durarà fins diumenge.

El Carrilet, l’entitat organitzadora, juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sallent, ha preparat una versió estiuenca de l’esbojarrat Carnaval sallentí durant aquests quatre dies. El tret de sortida el donarà l’espectacle de benvinguda a càrrec del ballet Haway Bombay, que tindrà lloc aquest dijous al vespre a la plaça Santa Maria. En aquesta primera jornada, hi haurà degustació de botifarres, joc del quinto i música.

Divendres estarà dedicat als més petits, amb espectacle i dinar infantil, festa de l’escuma i Holi-Party. Al vespre hi haurà el pícnic de la 69a, cercatasques i nit temàtica de rumba amb Antonio El Remendao i DJ Markus Wolf. Dissabte serà el dia de l’esperada rua de disfresses amb Còstum Pareid, i al vespre es farà el sopar al pàrquing de la plaça de Santa Maria, on també hi haurà el ball de disfresses animat per Karaoke All Stars, l'Orquestra Mitjanit i PD's Arradio Rossita. El Carnaval d'estiu arribarà al seu punt i final diumenge a la tarda amb una cloenda de gala a la plaça de la Pau.
 
 

Arxivat a: FIRES I FESTES 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Ja es pot consultar la composició de les meses electorals de Manresa per a les eleccions al Parlament
Manresa acollirà el 19 d'abril unes jornades per promoure i difondre el sector del tèxtil
Inauguració del projecte d'habitatge cooperatiu de La Raval
Més d’un centenar de professionals debaten sobre al·lèrgies
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]