Èxit a la festa dels 10 anys del Consell dels Infants
Els inflables instal·lats a la piscina municipal de Santpedor van aconseguir acaparar l’atenció de petits i grans A la tarda, els actes centrals van permetre fer una revisió de la dècada d’accions del consell en un acte emotiu a l’auditori del Convent
Fotografia de grup amb l'alcalde Codina i altres representants polítics. Foto: AJS

SANTPEDOR / Redacció  
19/06/2017 19:59
Una jornada festiva durant tot el dissabte ha servit per commemorar els 10 anys del Consell dels Infants de Santpedor. La proposta es va dividir en tres parts: pel matí a la piscina, per la tarda al Convent de Sant Francesc i al vespre a la Plaça Gran. La participació i les ganes de recordar tota una dècada d’implicació dels nens per fer de Santpedor un poble cada dia millor van marcar la jornada.

La calor d’aquest cap de setmana va ajudar a fer de la proposta d’inflables a la piscina municipal de Santpedor un èxit aclaparador. Els nens entre 3 i 12 anys tenien l’accés gratuït i hi va haver moments en què es van fer cues per poder seguir el recorregut que els inflables de colors proposaven. A la tarda, a l’auditori del Convent, es va fer el plenari del Consell amb la renovació dels consellers i conselleres. És un moment que es repeteix cada any i que permet agrair la feina feta als consellers sortint i donar la benvinguda a les noves incorporacions.

També va ser el moment per repassar la feina feta aquest curs amb el visionat d’un vídeo de tot el treball fet amb el projecte de “l’escola que volem”. Per recordar els 10 anys en què prop d’un centenar de nens han participat en el debat de com fer cada cop un poble millor, es va poder veure un vídeo amb entrevistes a una quarantena de consellers i conselleres que hi ha passat al llarg d’aquesta dècada.

L’acte es va tancar amb una taula rodona amb el psicòleg, educador i periodista Jaume Funes; Josep Colomer, representant de la Diputació; Marta Berna, representant de la primera promoció del Consell dels Infants; Berta Soler, exconsellera; i Marta Amador, consellera actual. El concert de la Big Band de l’escola de música de Santpedor va servir per tancar la festa amb un centenar de persones a la plaça Gran. El consell dels infants de Santpedor va ser un dels consells pioners a la comarca del Bages.

En tot aquest temps, els joves consellers, han fet aportacions, algunes de les quals s’han tirat endavant i han comportat millores al poble. Així, s’ha fet un tram de carril bici al poble, una campanya de sensibilització per a la recollida d’excrements de gossos i altres coses com per exemple instal·lar una taula de ping pong o una zona de skate als parcs del municipi.

Arxivat a: EDUCACIÓ 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa acull l'acte central del Dia de l'Educació Física al Carrer
El Casino acollirà l'exposició de gravats del segle XVIII 'Una Itàlia de paper'
Entrega de premis per promoure la investigació en discapacitat
Es realitzen treballs de reparació dels vasos de les piscines
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]