El cep de vinya serà l'eix temàtic del nou cicle VI_suals
El projecte cultural es portarà a terme a Manresa entre el 25 de maig i l'11 de juny
Presentació del nou cicle VI_suals, aquest dimecres al migdia. Foto: Jordi Preñanosa

ART / Redacció  
17/05/2017 17:56
El projecte VI_suals 2017, que uneix la creació artística i la tasca divulgativa per apropar la cultura del vi al teixit social de Manresa i comarca, ja té a punt el programa d’activitats per a l’11a edició. En aquesta ocasió, el cep és l’eix temàtic d’inspiració escollit d’una edició que se celebrarà del 25 de maig a l’11 de juny.

Els detalls del programa han estat presentats aquest dimarts al migdia, al Centre Cultural el Casino, per la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Manresa, Anna Crespo; per la secretària tècnica de la DO Pla de Bages, Eva Farré; i per la presidenta del Cercle Artístic de Manresa, Alba Comas. Hi ha assistit també Joan Ferrer, Martí Nuñez (Taula d’Arts Visuals), Josep Brunet (Foto Art Manresa), Teresa Torra (Cineclub Manresa), Albert Tulleuda (Manresa Turisme) i Maria Camp (Ajuntament de Manresa).

Crespo ha mostrat la seva satisfacció per la presentació d’una nova edició d’un “projecte que uneix el vi i la creació artística, que està plenament consolidat i que compta amb la complicitat i la implicació de les entitats i dels artistes de casa nostra”. La regidora de Cultura ha animat als ciutadans a seguir i participar als actes que en aquesta edició, com a novetat, s’emmarquen també dins la commemoració del 125è aniversari de les Bases de Manresa.

Com és habitual, el cicle inclourà la mostra de vi i d’art a la Plaça sant Domènec, l’exposició de Foto Art Manresa, la projecció de curtmetratges, les jornades de portes obertes als cellers, el tast de picapolls al Parc de la Seu així com diversos actes i activitats adreçats a projectar la cultura del vi i la seva estreta vinculació amb Manresa i el Bages.

VI_suals és un projecte impulsat conjuntament per la DO Pla de Bages i l’Ajuntament de Manresa amb la col·laboració de diverses entitats de la ciutat i la comarca, com la Taula d’Arts Visuals de la Catalunya central, Cercle Artístic de Manresa, Foto Art Manresa, Cineclub Manresa. Es va organitzar per primer cop l’any 2012.
 

Arxivat a: DO PLA DE BAGES  ART  PROGRAMACIÓ BAGES 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Ja es pot consultar la composició de les meses electorals de Manresa per a les eleccions al Parlament
Manresa acollirà el 19 d'abril unes jornades per promoure i difondre el sector del tèxtil
Inauguració del projecte d'habitatge cooperatiu de La Raval
Més d’un centenar de professionals debaten sobre al·lèrgies
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]