Les biblioteques busquen mecenes per comprar llibres
L’objectiu és aconseguir 3.000 euros durant els quaranta dies que durarà la campanya
Responsables de les entitats veïnals amb els artistes que han cedit les obres. Foto: FAVM

LLETRES / Redacció  
21/04/2017 12:02
A partir del 23 d’abril i fins l’1 de juny, les biblioteques veïnals de Manresa demanaran el mecenatge de veïns de la ciutat per comprar nous llibres per a les biblioteques dels barris. L’objectiu és aconseguir 3.000 euros durant els quaranta dies que durarà la campanya.

Amb aquests diners els responsables de les bilioteques esperen comprar més de 200 títols nous i material bàsic per als equipaments. Els mecenes seran obsequiats amb un llibret per pintar creat per a l’ocasió, en què hi han participat els artistes locals Susanna Ayala, Roser Rojas, Dani Hernàndez, Anna Villegas, Pau Villegas, Isaac Bosch, Ferran Costa i Carla Fernández. Tots ells han cedit els seus dibuixos desinteressadament al projecte.
 
Tret de sortida a la campanya
Aquest Sant Jordi s’inicia la campanya a Sant Domènec, però també es podran fer aportacions a les Associacions de Veïns de la Xarxa i a la fira d’entitats veïnals que se celebrarà el 13 de maig a Sant Domènec, així com a l’exposició de la fira del 15 al 21 de maig a la Plana de l’Om. Tota la informació es pot consultar aquí.
 
La Xarxa agrupa les biblioteques veïnals dels barris de Plaça Catalunya, La Balconada, Cal Gravat, Ctra. Santpedor, Sagrada Família, Valldaura, Cots Guix Pujada Roja i el Xup. Ofereixen, de dilluns a divendres, suport a deures, préstec de llibres, punt de connexió a internet, hores del conte, xerrades i tallers.

La dinamització està gestionada per la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa amb el suport de l’Ajuntament. Durant el 2016 van tenir 18.755 usuaris, xifra que suposa més de 108 usuaris diaris a la Xarxa. El 88% són nens de 7 a 12 anys amb pocs recursos que demanden suport a les tasques escolars.
 
 

Arxivat a: SANT JORDI 2017  VEÏNS 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]