El Raluy Legacy combina tradició i modernitat
Es podrà veure a Manresa del 23 de març al 2 d'abril
Iya Traore, exfutbolista i campió mundial de 'freestyle' serà a Manresa. Autor: Ralf Langenhorst/cedida per CRL

CIRC / Redacció  
20/03/2017 19:39
El Circo Raluy Legacy arriba a Manresa amb un espectacle que combina la tradició i l’esperit de l’autèntic circ amb les últimes innovacions tècniques, així com una posada en escena molt acurada. Un xou que es podria definir com un espectacle per a adults que cap nen s’hauria de perdre.
 
Després de deu mesos de gira amb més de 60.000 espectadors, el Circo Raluy Legacy arriba a Manresa de la mà de Lluís Raluy i amb números innovadors d’algunes de les figures més clàssiques, com ara acròbates, clowns o equilibristes.

Amb una clara aposta pel classicisme i la modernitat, el Circo Raluy Legacy posa de manifest la devoció familiar per mantenir en evolució una tradició que ja porta cinc generacions. L’espectacle compta amb un elenc d’artistes internacionals i aquest any amb una estrella convidada de primera línia: el campió mundial de freestyle Iya Traoré, que farà gaudir a tots amb la seva sorprenent actuació.

El muntatge es podrà veure a Manresa, a la zona dels Trullols, del 23 de març al 2 d’abril. Les entrades es poden adquirir de dijous a diumenge a la guixeta del mateix circ o bé per internet. Els dijous serà el dia de l'espectador i les entrades tindran un preu únic de sis euros a tribuna o deu euros a platea. La resta d'entrades seran a partir de deu euros, si bé el circ ha llançat promocions per a deixar el preu molt assequible per a qualsevol butxaca.
 

Arxivat a: TENDÈNCIES 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Sant Fruitós de Bages expressa el seu més sentit condol per la mort de Rayan Mansouri
Les millors fotografies dels Premis d'Investigació i d'Innovació d'AMPANS
L'Espai de Suport Manresa-Bages de Mémora celebra el seu sisè aniversari
L’Ajuntament solsoní fa una crida a reduir el consum d’aigua
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]