S'impartirà un taller per a celíacs al Món Sant Benet
Serà el proper 8 d'abril; el taller és el primer d'un clicle organitzat per la Fundació Catalunya-La Pedrera per a persones amb restriccions alimentàries
Imatge d'un dels tallers de cuina impartits a la Fundació Alícia. Foto: MSB

ST. FRUITÓS / Redacció  
11/03/2017 19:32

La Fundació Catalunya-La Pedrera ha creat una nova línia de tallers de cuina per a persones que han de seguir dietes especials per raons de salut. Arrencarà amb un taller pensat per a persones amb intolerància al gluten el proper 8 d'abril a la Fundació Alícia de Món Sant Benet. Sota el títol “Menjars del món sense gluten”, el taller pretén donar eines per preparar plats diferents, originals i divertits. Partint del coneixement de d'altres cultures, es cuinaran diferents receptes ètniques, saboroses i alhora segures.

El taller, que durarà tres hores, comptarà amb una primera part divulgativa a càrrec Gemma Castillejo de Villasante, sòcia fundadora de la Societat Espanyola de Celiaquia. Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, és metge responsable de la Unitat de Gastroenterologia Pediàtrica del Servei de Pediatria de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Ha participat en estudis nacionals i internacionals sobre malaltia celíaca i és membre de la Societat Espanyola i Europea de Gastroenterologia, Hepatologia i Nutrició Pediàtrica.

La segona part del taller serà pràctica. En aquesta es proposaran diferents receptes que han estat preparades pels professionals de la Fundació Alícia. Tot seguit els participants hauran d'elaborar els plats en grups i, finalment, els acabaran degustant. Aquest taller està pensat per persones que han de cuinar plats sense gluten, tant sigui per a ells mateixos o per algú de la família. Les places són limitades i cal inscripció prèvia. Es pot fer a través de la web www.monstbenet.cat, al telèfon 93 875 94 01 o a través del correu electrònic a info@monstbenet.com.

El primer d'un cicle
Aquest nou taller forma part d'un nou cicle d'activitats que arrenca la Fundació Catalunya-La Pedrera vinculades amb l'alimentació i la salut. Al llarg d'aquest 2017 es programaran altres tallers pensats perquè persones amb restriccions alimentàries puguin gaudir dels àpats. La diabetis, el càncer i la disfàgia seran les altres patologies que es tractaran.

Un pas endavant en alimentació
Amb aquest nou cicle, la Fundació Catalunya-La Pedrera consolida la seva aposta per millorar l’alimentació de les persones, amb especial atenció a les restriccions alimentàries i altres problemes de salut. Els tallers compten amb la col·laboració directa dels experts de la Fundació Alícia, centre de recerca amb vocació social dedicat a la innovació tecnològica en cuina i a la difusió del patrimoni agroalimentari i gastronòmic, destinat a promoure la bona alimentació i que forma part de la Fundació Catalunya-La Pedrera.


Arxivat a: MÓN SANT BENET 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



S'obren les preinscripcions per al curs 2020-2021 per al Pla de Transició al Treball
El Consell Comarcal del Bages obrirà l’1 de juny la convocatòria d’ajuts individuals per al menjador escolar del proper curs
Les Vesprades sota l'alzina s'ajornen al 2021
Suspensió activitats estiu 2020 a Rajadell
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]