Caçat a la C-55 un motorista amb vuit bosses de marihuana
El conductor es va accidentar a Castellgalí després de sortir de la via
Els Mossos van localitzar vuit bosses plenes de marihuana entre les pertinences del detingut. Foto: ME

BAGES / Redacció  
28/02/2017 17:39
Els Mossos d'Esquadra de Manresa han fet pública aquest dimarts la detenció, el passat 25 de febrer, d'un home de 41 anys que conduïa sota la influència de drogues tòxiques i que portava a sobre vuit bosses plenes de marihuana.

El conductor, veí de Montmajor i a qui se li acusa un presumpte delicte contra la salut pública per conduir drogat, va patir una sortida de via a la C-55 mentre circulava amb la seva moto. Els fets van tenir lloc al punt quilòmetric 
23, ubicat al terme municipal de Castellgalí. Els agents de trànsit van assistir a l’accidentat, i tot i que va resultar ferit lleu, aquest va ser traslladat a l’hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

Els mossos van continuar amb les tasques d’investigació per poder determinar les causes de l’accident, practicant-li les proves d’alcoholèmia i drogues amb resultat positiu en THC. A més, mentre els agents estaven amb la víctima van notar una forta olor al que semblava marihuana. Finalment van localitzar entre les pertinences de l’accidentat una bossa d’esport on en el seu interior hi havia les citades vuit bosses plenes de marihuana.
 
Davant d’això, els agents van detenir al motorista per salut pública i el van denunciar penalment per conduir sota la influència de drogues tòxiques. El detingut va passar a disposició judicial i aquest dilluns, 27 de febrer, ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Arxivat a: CARRETERA C-55  SUCCESSOS 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]