Sara Baras pujarà dijous per primera vegada a l’escenari del Kursaal
Encara queden algunes poques entrades per veure ‘Voces’

DANSA / Redacció  
25/01/2017 19:51
Sara Baras, una de les més reconegudes bailaoras de flamenc del panorama internacional, arriba per primera vegada al Teatre Kursaal de Manresa demà dijous, 26 de gener a les 21:00h. Encara queden algunes entrades per veure ‘Voces’, el darrer espectacle de la bailaora que ret homenatge a grans artistes del flamenc com Camarón de la Isla, Paco de Lucía, Enrique Morente o Carmen Amaya.
 
Més de 30 anys recorrent els escenaris de tot el món i més de 4.000 representacions amb la seva companyia, han convertit Sara Baras en una figura imprescindible en el món de la dansa-flamenc. ‘Voces’, representat durant més de 2 anys a teatres d’arreu del món i del panorama nacional, ha començat la gira del 2017 al Champs Elysées de París, convertint Sara Baras en l’artista que ha actuat més vegades en la història d’aquest prestigiós teatre, amb més de 200 funcions. El muntatge amb coreografies i dirigit per la mateixa Sara Baras compta amb la música de Keko Baldomero i les col·laboracions especials de José Serrano, Carlos Herrera, J. Jiménez “Chaboli” i Sergio Monroy. Després de visitar el Teatre Kursaal de Manresa, Sara Baras continuarà la gira per l’Auditori de Sant Cugat i l’Auditori de Granollers, abans d’establir-se a Madrid on farà temporada fins al juny.
 
El preu per veure Sara Baras al Teatre Kursaal és de 49 euros (47€ amb Carnet Galliner i Tr3sc, majors de 65 anys, menors de 25 i grups). Per a més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 872 36 36) i per internet.

Vídeo de ‘Voces’.

 

Arxivat a: PROGRAMACIÓ KURSAAL 



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



Manresa celebrarà una jornada sobre la reintroducció de la natura als patis de les escoles
L’obra ‘Golfes’, tornarà a la sala petita del Kursaal en doble funció el dijous de la Festa Major
ERC Bages escull Ferran Estruch com a candidat a les eleccions del 12 maig
Primera reunió organitzativa de l’obra ‘La Santa Espina’ de Guimerà
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]