Santpedor connectarà amb fibra òptica edificis municipals
La inversió és una de les quatre que es faran amb el romanent del 2015
Ple municipal 10/05/16

SANTPEDOR / Redacció  
11/05/2016 11:35
L'Ajuntament de Santpedor connectarà diversos edificis municipals amb fibra òptica i wifi. Aquesta inversió es durà a terme amb el primer paquet del romanent de la tresoreria de l'any 2015, un total d'uns 200 mil euros, juntament amb la instal·lació del mobiliari urbà al parc de la carretera de Navarcles i la instal·lació de noves portes d’accés a la llar d’avis de Ca L’Arola i a l’edifici de l’ajuntament.

Es destinaran 34.600 euros a aquests quatre nous projectes d’inversió en matèria de via pública, noves tecnologies i millora d’equipaments municipals. El ple ordinari d’aquest mes de maig ha aprovat per unanimitat el crèdit extraordinari per a l’aplicació de part d’aquest superàvit pressupostari amb càrrec al romanent de tresoreria obtingut durant l’any passat.

Durant la sessió celebrada aquest dimarts al vespre a la Capella de Sant Andreu també s'ha donat llum verda a la modificació de l’ordenança que regula els preus públics de l’Escola Municipal de Música, amb l’objectiu d’introduir una bonificació del 50% per a les famílies amb ingressos inferiors al salari mínim.
 
L’alcalde de Santpedor, Xavier Codina, ha posat de relleu el fet que "aquestes seran les primeres inversions que desenvoluparem als resultats obtinguts per una bona gestió dels recursos municipals". Totes elles, segons ha concretat la regidora d’Hisenda, Judit Raja, es porten a terme a partir dels criteris de sostenibilitat financera que estableix el Ministeri d’Economia espanyol.
 
Durant el ple també s'ha donat llum verda a la nova programació que Ràdio Santpedor ha presentat al Consell Municipal de Comunicació i aquest dimarts ha rebut el vist i plau de tots els grups polítics. La proposta ha estat elaborada per l’equip professional de l’emissora municipal a partir dels "criteris de pluralitat de continguts i formats que han de garantir com a servei públic".
 
Finalment, s'ha votat afirmativament l’aprovació inicial del Consell Assessor d’Urbanisme i Medi Ambient i l’aprovació definitiva de la modificació dels estatuts de la Mancomunitat de Municipis del Bages per al Sanejament.

L’òrgan municipal, aprovat l’octubre de l’any passat, té l’objectiu de posar en marxa un espai de consulta i deliberació que fomenti la participació dels ciutadans en els àmbits de la seva competència. La composició definitiva del mateix es va tancar durant el ple del mes passat. 

Arxivat a:



 
Escriu la teva opinió
Nom:
Opinió:
Escriu el resultat de 3+2 (en xifra):



L'exposició 'Embarassos, maternatge i masculinitat' arriba a Manresa
Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la processó de Divendres Sant
Laura Vilagrà repeteix com a número 2 de la llista d'ERC
Las Vegas acull una exposició de Josep M. Massegú
 
redaccio@manresadiari.cat | Qui som| Avís Legal |
Pompeu Fabra, 7-13, 08240-Manresa | Tel.: 93 872 53 53

Altres mitjans del grup:
   
 
[Web creada per Duma Interactiva ]